Restaurant & hotel

At drive en god restaurant med succes, hvad enten den er selvstændig eller en del af et hotel, handler ikke kun om fantastisk mad og hyggelig stemning, det handler også om at kunden skal opleve restaurationsbesøget som en let og ubesværet kunderejse. Opgaven lyder: Lever en fantastisk og personlig restaurantoplevelse til gæsten fra start til slut.

Der er mange ting du skal overveje, når du skal vælge hvilken teknologisk platform der skal hjælpe dig med at drive en profitabel forretning i mange år fremover. Også nogle, der bare skal være på plads. Tænk fx på afgang af medarbejdere og nyansættelser, som kan sluge meget af dit potentielle overskud. Derfor skal du have en salgsplatform, som er nem at komme i gang med, fordi den kræver meget lidt træning af den nyansatte. Det er derfor vores løsninger altid er brugervenlige – i hver eneste del af transaktionsprocessen – fra gæsten tjekker ind og laver en ordre, til produktionen i køkkenet og helt til den sikre håndtering af betalingen.

LAD OS HØRE HVAD VI KAN GØRE FOR DIG

Få et tilbud

GÆST & BORDSTYRING

Det er altid en udfordring for restauranter at skabe kundeloyalitet. Du kan adskille dig fra dine konkurrenter ved virkelig at give kunderne en uforglemmelig oplevelse. Med NCR Alohas venteliste- og bordstyring kan du letter give kunderne den strømlinede oplevelse, der skaber stor kundetilfredshed. Hurtig bordomsætning: Få indblik i hvilke borde der er ledige og hvor lang tid hvert selskab har siddet ved bordet. Glæd dine gæster med personlig service: Oplys præcise ventetider og giv gæsterne besked øjeblikkeligt, så snart deres bord er klart. Reducer oplæringstid: Brugervenlighed og en grafisk brugerflade gør det nemt for medarbejderne at bruge systemet. Særlige hotel-funktionaliteter: Ligger restauranten i et hotel er der særlige krav til POS-løsningen. Kundens kreditværdighed skal kunne tjekkes og regningen skal kunne overføres til værelset.

KØKKENPRODUKTION

Glæd dine gæster med frisk mad hurtigt. Lige gyldig hvor meget service, beliggenhed eller selv ventetiden til man får plads betyder for gæstens vurdering af deres besøg, så er maden de får serveret og tiden de må vente på den altafgørende for om de vender tilbage. Vores køkken-produktionssoftware og hardware hjælper dels med at gøre kundetilfredsheden så stor som mulig, dels med at reducere personaleomkostninger, og dels med at minimere fejl og madspild. Med dens tydelige grafiske brugerflade og de gode muligheder for at få rapporter og tidsberegninger, giver vores køkkenproduktions-løsning bedre analyser og forbedret organisering af bestillinger og tidsstyring.

RESTAURANTSTYRING

For at kunne drive en overskudsgivende restaurationsvirksomhed, er det afgørende, at styringen af administrationsopgaver, varelager og medarbejdere er effektiv. Ved at digitalisere manuelle processer hjælper vi restaurationer med at blive mere produktive. Det sker ved hjælp af centraliserede IT-systemer, avanceret lagerstyring og intelligent medarbejderadministration.

DATA & ANALYSE

Data der kan omsættes til viden man kan handle ud fra, er en drøm for enhver restaurationsvirksomhed. Vores data- og analysesoftware giver dig meningsfuld viden om din virksomhed og trækker mest mulig værdi ud af alle de data der går igennem dit system. Vores teknologi fortolker informationerne og transaktionsdata, og giver dig derefter ikke kun viden om, hvad der sker lige nu i din virksomhed, men også evnen til at forudse ændringer og reagere på dem inden de sker.