Bartech MinibarerFAQ

Hvorfor købe en automatisk minibar fremfor traditionelle manuelle minibarer til mine hotelværelser?

Hvorfor købe en automatisk minibar fremfor traditionelle manuelle minibarer til mine hotelværelser?

Automatiske minibarer reducerer hotelomkostningerne, gør driften nemmere og mere effektiv og giver et overskud. Et hotel med automatiske minibarer vil typisk opleve en ROI indenfor 12-18 måneder efter købet. Med state-of-the-art management software kræver minibarafdelingen væsentligt mindre personale til at servicere og personalet bliver gjort opmærksomme på, hvilke barer der har aktivitet via tablets. Med automatisk bogføring af gebyrer til den korrekte gæsteregning oplever hotellets personale langt færre tvister med gæster og tab på grund af unøjagtigheder i forbruget. En traditionel manuel minibar kræver mere personale, har ingen nøjagtighed i forbrugsudgifter, har ingen mulighed for at underrette personalet, når en minibar har haft aktivitet, og er afhængig af et “gæste”-system ved kassen, hvilket ofte resulterer i et generelt tab af indtægter, flere tvister med gæsten og ekstra hoteludgifter.

Gæster vil gerne bruge minibarerne til deres egen mad og drikke. Hvordan løser vi det?

Gæster vil gerne bruge minibarerne til deres egen mad og drikke. Hvordan løser vi det?

Vi har mange løsninger til, hvordan gæster kan opbevare deres egne varer i minibarerne. Der kan monteres en velkomstboks, som tilbehør, i alle minibarmodeller. Velkomstboksen vil dække fire sensorer. For hoteller, der ikke ønsker at reducere mængden af ​​betalingsartikler, kan der monteres glashylder i forskellige størrelser. Den sidste mulighed er at installere en Courtesy X hylde. Courtesy X hylden er udstyret med infrarøde sensorer til at registrere, om en gæst bruger deres dedikerede plads. Denne hylde forbedrer servicen overfor gæsterne markant, da receptionen vil være i stand til at minde deres gæster om, ved udtjekning, hvis han eller hun har glemt deres varer.

Mine gæster synes at minibarpriserne er for høje. Hvordan sænker jeg priserne uden at miste omsætning?

Mine gæster synes at minibarpriserne er for høje. Hvordan sænker jeg priserne uden at miste omsætning?

Minibarpriserne er notorisk høje på grund af de høje udgifter, manuel minibardrift kræver. Det er almindeligt, at lønomkostningerne svarer til omsætningen. Derfor, når alle andre udgifter tilføjes, mister de fleste hoteller, der kører manuelle minibarer, penge for at tilbyde denne service. Dette problem er den grundlæggende årsag til, at Bartechs automatiske minibarer har vundet så stort indpas i hotelbranchen. En automatisk minibardrift sænker arbejdsomkostningerne med omkring 70 %, sænker elektricitetsomkostningerne, tvister ved check-out, tyveri og tilbagevendende udgifter såsom forsvundne minibarnøgler, mens omsætningen øges. Automatiske minibarer er en game-changer i minibarindustrien, da de giver stort overskud til hoteller. Når minibarer er rentabel, kan hotellet vælge at sænke deres produktmargener og tilbyde minibarvarer til en lavere pris.

Kan gæster bedes betale for produkter, de ikke har indtaget?

Kan gæster bedes betale for produkter, de ikke har indtaget?

Det er altid muligt for en gæst at fjerne et produkt fra en minibar og sætte det tilbage efter den tidsindstilling, der er fastsat af hotellet (normalt 60 sekunder). Bartech-softwaren vil dog genkende denne aktivitet og vil markere dette produkt som et produkt/værelse, der skal kontrolleres, når personalet udfører deres daglige genopfyldningsprocedurer. Hvis produktet ikke er blevet åbnet, kan personalet udstede en refundering, direkte på deres Bartech-tablet. Derfor vil gæstens regning altid være nøjagtig, og receptionen vil ikke bede en gæst om at betale for produkter, de ikke har indtaget.

Vores hotel er familievenligt. Hvordan kan vi forhindrer, at børn tager alkohol fra minibaren?

Vores hotel er familievenligt. Hvordan kan vi forhindrer, at børn tager alkohol fra minibaren?

Alle Bartech-minibarer låser og åbner automatisk uden en fysisk nøgle baseret på om værelset er ledigt eller optaget. Gæster kan anmode om, at minibaren forbliver låst under deres ophold. Ydermere kan Bartech levere tastaturer på alle minibarmodeller som fungerer som forældrekontrol. Tastaturet fungerer præcis som et pengeskab på værelset. Gæster kan indtaste en talkombination én gang for at låse minibaren og indtaste kombinationen igen for at låse den op.

Kan Bartech's software kontrollere og følge udløbsdatoen på produkter?

Kan Bartech's software kontrollere og følge udløbsdatoen på produkter?

Ja, hotellet konfigurerer et antal dage, det tager for hvert produkt at udløbe i Bartech-softwaren. Når dette er sat op, vil softwaren nulstille udløbstiden til det konfigurerede antal dage, det tager at udløbe, hver gang personalet, fylder et produkt i minibaren. Hver dag produktet ikke forbruges, vil softwaren trække en dag fra det samlede antal. Hvis produktet når 0 dage, vil det fremgå af genopfyldningsrapporten, som et produkt, der skal udskiftes (er udløbet). Yderligere pro-aktive rapporter kan udskrives i Bartech-softwaren for at se, hvad der snart udløber. Dette gør det muligt for personalet at erstatte alle produkter, der næsten er udløbet, før gæster kan indtage dem. Hotellet kan derefter overføre disse produkter til en anden gren af hotellet, der omsætter produkterne meget hurtigere og vil derfor ikke være nødt til at afskrive disse oprindelige produktomkostninger