Venues og events

En del af spændingen ved at deltage i en stor event er, at man aldrig helt ved hvad der kommer til at ske. Men vi håber alle på det samme, nemlig den bedst mulige oplevelse. Og når du er ansvarlig for at det sker, så er perfekt timing og hurtig service altafgørende. Det er derfor NCR Aloha er det foretrukne POS-kassesystem i mere end 250 store venues. Det handler alt sammen om publikums oplevelse – den skal være god fra det minut de køber en billet til det minut de forlader din venue glade og tilfredse.

Uanset om du driver et koncertsted, et stadion eller en festival, så har du behov for salgssteder, der kan håndtere en stor strøm af kunder, så de hurtigt kan komme tilbage til den gode oplevelse. NCRs POS-kasseløsninger er designet specifikt til store venues og stadioner. Der er lagt vægt på hurtighed, fleksibilitet og høj performance.

Har du særlige suites til VIP-gæster er NCRs suite catering-løsning Quest, den løsning der gør, at du kan yde disse gæster præcis den service, der gør deres oplevelse til noget helt særligt.

LAD OS HØRE HVAD VI KAN GØRE FOR DIG

Få et tilbud

RESTAURANTSTYRING

For at kunne drive en overskudsgivende restaurationsvirksomhed, er det afgørende, at styringen af administrationsopgaver, varelager og medarbejdere er effektiv. Ved at digitalisere manuelle processer hjælper vi restaurationer med at blive mere produktive. Det sker ved hjælp af centraliserede IT-systemer, avanceret lagerstyring og intelligent medarbejderadministration.

SUITE CATERING

Suite-service skal være en ren VIP-oplevelse. NCR Quest hjælper med at levere en oplevelse der forkæler og imponerer gæsterne. Med denne fuldt integrerbare løsning kører køkkenet helt glat. NCR Quest gør også forskellige betalings- og afregningsmetoder mulig. Brug NCRs suite catering-løsning til at booste resultatet gennem en effektiv styring af dine VIP-suiter, så gæsterne får en oplevelse der er så god, at de gerne vender tilbage for at få mere.

KØKKENPRODUKTION

Glæd dine gæster med frisk mad hurtigt. Lige gyldig hvor meget service, beliggenhed eller selv ventetiden til man får plads betyder for gæstens vurdering af deres besøg, så er maden de får serveret og tiden de må vente på den altafgørende for om de vender tilbage. Vores køkken-produktionssoftware og hardware hjælper dels med at gøre kundetilfredsheden så stor som mulig, dels med at reducere personaleomkostninger, og dels med at minimere fejl og madspild. Med dens tydelige grafiske brugerflade og de gode muligheder for at få rapporter og tidsberegninger, giver vores køkkenproduktions-løsning bedre analyser og forbedret organisering af bestillinger og tidsstyring.

DATA & ANALYSE

Data der kan omsættes til viden man kan handle ud fra, er en drøm for enhver restaurationsvirksomhed. Vores data- og analysesoftware giver dig meningsfuld viden om din virksomhed og trækker mest mulig værdi ud af alle de data der går igennem dit system. Vores teknologi fortolker informationerne og transaktionsdata, og giver dig derefter ikke kun viden om, hvad der sker lige nu i din virksomhed, men også evnen til at forudse ændringer og reagere på dem inden de sker.

Vores systemer leverer en fantastisk oplevelse

NCRs restaurantteknologi hjælper med at gøre hverdagen lettere for restaurantoperatører. Magien i vores restaurant-løsning starter ved salgsstedet og strækker sig langt ud over det. Systemet hjælper vi dig med at operere mere effektivt, administrere din restaurant og engagere dine kunder gennem en omfattende og integreret teknologiløsning.